Researchrabbit

ResearchRabbit är en plattform som hjälper forskare att effektivisera sitt arbetsflöde genom att erbjuda funktioner som litteratursökningar, varningar och interaktiva visualiseringar. Forskare kan samla och organisera forskningspapper i samlingar, och plattformen lär sig användarens preferenser för att ge personliga rekommendationer.

ResearchRabbit skickar också anpassade sammanfattningar av de senaste papperen relaterade till användarens samlingar, och erbjuder visualiseringar av nätverk av papper och författarskap. Plattformen möjliggör också samarbete och kommentarer mellan forskare.

ResearchRabbit erbjuder funktioner som litteratursökningar, varningar, interaktiva visualiseringar, och samarbetsverktyg för att underlätta hanteringen av forskningspapper. Användare kan skapa samlingar av papper och plattformen lär sig deras preferenser för att ge personliga rekommendationer.

Kostnad:

ResearchRabbit är gratis att använda för forskare och integrerar även med Zotero, ett verktyg för att hantera referenser.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *