Sapling AI Detector

Sapling AI Detector är ett verktyg från Sapling.ai som låter användare avgöra om ett innehåll är skrivet av en människa eller genererat av en AI-modell. AI-detektorn använder ett maskininlärningssystem, specifikt en transformatormodell, liknande de som används för att generera AI-innehåll.

Istället för att generera ord, genererar AI-detektorn sannolikheten att varje ord eller token i inmatningstexten är AI-genererad eller inte. Resultaten visualiseras för hela texten såväl som för varje mening.

Sapling.ai erbjuder också en AI Content Detector for ChatGPT-tillägg som kan installeras för att söka efter AI-genererat innehåll var som helst på webben. Användare kan välja text på vilken webbsida som helst och klicka på knappen ”Detektera AI” för att se en fullständig analys av den valda texten.

Sapling AI Detector är listad som en av de bästa AI-innehållsdetektorerna 2024. Även om det kanske inte är lika exakt som vissa andra AI-detektorverktyg, är det ett bra alternativ för individer som letar efter ett gratis verktyg. Det är dock viktigt att notera att AI-detektorer aldrig kan ge 100 % noggrannhet.

Kostnad:

  • Gratis konto
  • Pro abonnemang med många funtioner kostar $25/Månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *