SciSpace

SciSpace tidigare känt som Typeset, är en allt-i-ett-plattform designad för att stödja forskare, förlag och institutioner i deras forskningsarbete. Detta inkluderar att hitta, formatera, publicera och öka räckvidden för deras forskning.

Plattformen erbjuder en mängd verktyg som till exempel hjälper användarna att hitta rätt bilder, tabeller och diagram separat, samarbeta om manuskript och få tillgång till professionella redigeringstjänster och plagiatkontroller. Dessutom tillhandahålls insikter i fulltext PDF:er av vetenskapliga publikationer gratis.

SciSpace står ut genom sin förmåga att förenkla och förbättra förståelsen av forskningsartiklar, Detta uppnås genom att erbjuda realtidsexplanationer, förenkla tekniskt språk samt stödja interaktivt lärande.

SciciSpace funktioner är:

  • Förenklad Teknisk Språk: SciSpace kan översätta jargong, akronymer och komplexa stycken till klara och förståeliga termer.
  • Interaktivt Lärande: Forskare kan ställa frågor eller välja från förinställda frågor för att fördjupa sin förståelse medan de läser.
  • Förståelse för Matematik och Tabeller: Plattformen låter användare klippa ut obekanta ekvationer eller tabeller för att utröna deras betydelser och betydelse.
  • Bokmärken och Samlingar: Spara artiklar och PDF-filer för framtida referens och skapa en personlig samling för enkel åtkomst.
  • Multi-language Interaction: Användare kan interagera med SciSpace på 13 olika språk och få förklaringar på deras föredragna språk.

Dessutom är SciSpace också tänkt som en plattform för samarbete och effektivt arbete genom att automatisera repetitiva uppgifter och snabbt upptäcka information.

Kostnad:

  • Gratis konto med begränsningaade copilot svar.
  • Premium abonnemang kostar $12/Månad med obegränsad åtkomst till Copilot-meddelanden, litteratursökningsresultat och parafrasutmatningar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *