ScreenshotAI

ScreenshotAI är en tjänst som automatiskt analyserar, taggar och extraherar användbar information från dina skärmdumpar på iOS-enheter. Med hjälp av artificiell intelligens gör ScreenshotAI det enkelt att söka igenom dina skärmdumpar och hitta relevant information.

Det gör det enklare att söka igenom dina skärmdumpar och hitta relevant information. Varje gång du tar en skärmdump skapar verktyget en smart anteckning med innehåll och extraherar all text från skärmdumpen. Du kan utforska, söka och ställa frågor om informationen i dina skärmdumpar för att hitta specifikt innehåll.

ScreenshotAI kan förstå innehållet och sammanhanget i varje skärmdump, vilket gör det möjligt att omvandla dem till användbara insikter och sammanfattningar.

Verktyget har också ytterligare funktioner, som en komplett arbetsyta för anteckningar, möjlighet att spara allt i Fabric och koppla favoritappar och molntjänster.

Med Fabric-webbläsartillägget kommer skärmdumparna att minnas URL:en de togs på, vilket gör det möjligt att hoppa direkt till källan. Fabric kan också omvandla länkar till smarta anteckningar med AI, vilket gör det enkelt att hitta och dela information.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *