skim

Skim är en intelligent e-posthanteringsplattform som använder AI för att hjälpa användare att öka sin produktivitet. Genom att erbjuda funktioner som automatisk utkast, anpassningsbara arbetsflöden och snabb insiktsupptäckt, hjälper SkimAI användare att hantera sin e-post på ett effektivt och effektivt sätt. Genom att automatisera repetitiva uppgifter och erbjuda snabb tillgång till viktig information kan användarna frigöra tid för mer värdefullt arbete.

SkimAI ökar effektiviteten genom att erbjuda omedelbara e-postutkast, hantera upprepande uppgifter och upptäcka nyckelinsikter i en inkorg. Det erbjuder smidig integration med Gmail och möjliggör snabb överblick av olästa meddelanden samt utkast av svar för snabb respons.

Produktivitetsfunktioner och Fördelar med SkimAI

  1. Intelligent E-posthantering: SkimAI erbjuder AI-drivna schemaläggningsverktyg och anpassningsbara arbetsflöden för att skapa en intelligent e-posthanteringsmiljö. Den utvecklar sig med användarens behov och ger möjlighet att fokusera på de viktigaste uppgifterna.
  2. Tydlighet och Effektivitet: SkimAI rensar upp i e-postkaos och omvandlar e-postmeddelanden till tydliga och handlingsbara insikter, vilket gör beslutsprocessen snabbare och klarare.
  3. Automatiska Utkast: Genom avancerade AI-assistenter kan SkimAI skapa e-postutkast åt användaren, vilket sparar värdefull tid och förbereder kommunikation även när användaren inte är aktiv i sin inkorg.
  4. Anpassning utan Krångel: SkimAI erbjuder en intuitiv gränssnitt med enkel dra-och-släpp-funktionalitet för automatisk arbetsflödesautomatisering, som lanseras under 2024.
  5. Effektiv E-posthantering: Med SkimAI kan användarna fokusera på de viktigaste uppgifterna genom att delegera repetitiva uppgifter till AI-assistenter.

Kostnad:

  • De erbjuder ett 7-dagars provtid.
  • Månadsabonnemang kostar €4.99/Månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *