SoundHound Chat AI

SoundHound Chat AI en högpresterande röstbaserad AI-upplevelse som sträcker sig över ett stort antal användningsområden och integrerar smidigt med generativ AI för att ge användaren mer naturliga och precisa svar. Plattformen markerar ett stort steg framåt i användningen av konversationell AI, inte bara för konsumenter utan även i bilindustrin och andra affärssektorer.

SoundHound Chat AI är en kraftfull generativ AI-teknologi som integrerar med olika kunskapsdomäner för att ge realtidsdata som väder, sport, aktier, flygstatus, restauranger och mycket mer. Med hjälp av avancerade språkmodeller som OpenAI’s ChatGPT kan SoundHound Chat AI ge exakta och omfattande svar på naturliga frågor och följdfrågor.

Plattformen kombinerar röstaktiverad generativ AI, som ChatGPT eller andra stora språkmodeller, med en förstklassig röstassistent, vilket möjliggör en nästa generations röstupplevelse för användare.

SoundHound Chat AI kan hämta information från en mängd olika kunskapsområden:

  • Väder: Ger uppdaterade väderprognoser och förhållanden.
  • Sport: Levererar senaste resultaten, statistik och sportscheman.
  • Aktier: Tillhandahåller aktuell börsinformation och aktiekurser.
  • Flygstatus: Håller koll på flygavgångar, ankomster och flygförseningar.
  • Restauranger: Hjälper till att hitta restauranger baserat på olika kriterier som öppettider, plats och tjänster.
  • Dessutom kan SoundHound Chat AI hantera komplexa frågor genom att kombinera information från dessa domäner, vilket gör det möjligt för användare att ställa detaljerade följdfrågor och få anpassade svar.

Dessutom kan SoundHound Chat AI hantera komplexa frågor genom att kombinera information från dessa domäner, vilket gör det möjligt för användare att ställa detaljerade följdfrågor och få anpassade svar.

App för IOS

App för Android

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *