StudyGPT

StudyGPT är ett AI-drivet studieverktyg som erbjuder olika funktioner för att hjälpa studenter i deras inlärningsresa. Det ger omedelbara, AI-drivna svar och förklaringar för att hjälpa användarna att förstå svåra koncept.

Verktyget ger också tillgång till ett omfattande bibliotek med övningsproblem, så att användarna kan öva och förstärka sina kunskaper. Dessutom erbjuder StudyGPT hjälp med skrivuppgifter och ger förslag på skrivguider och referensmaterial baserat på användarnas krav.

Dessutom ingår en akademisk AI-sökmotor som söker efter akademiska resurser på internet med bara ett klick

  • Det hjälper användare att spara tid genom att erbjuda funktioner som sammanfattning, översättning och parafrasering av vald text på alla webbsidor.Den hjälper användare att spara tid genom att erbjuda funktioner som sammanfattning, översättning och parafrasering av vald text på alla webbsidor.
  • StudyGPT är en personlig AI-studiepilot som ger omedelbara, AI-drivna svar, tillgång till ett bibliotek med övningsproblem, hjälp med att skriva uppgifter och en AI-akademisk sökmotor.
  • Den kan hjälpa användare att besegra svåra frågor, öva på liknande problem, få skrivguider och referensmaterial samt söka efter akademiska resurser.
  • StudyGPT fungerar som ett Chrome-tillägg och kan aktiveras med ett kortkommando.

Kostnad : De 30 första Frågeställningar är gratis.

StudyGPT Chrome tillägg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *