Sturppy Plus

Sturppy Plus är en plattform som erbjuder en AI-driven CFO-assistent för att analysera data, få insikter och genomföra finansiell forskning.

Den är utformad för att ge företag möjlighet att skapa en AI-klon av hela företagets finansiella verksamhet på bara några minuter.

Denna plattform gör det möjligt för användare att låsa upp funktioner som att skapa diagram och grafer, ytbelägga nyckeltal (KPI), genomföra vad-om-analys och automatisera rapportering genom ett enkelt ChatGPT-liknande gränssnitt.

Med Sturppy Plus kan användare kategorisera ostrukturerad rådata i en strukturerad modell, prognostisera framtida resultat med hjälp av AI och enkelt be CFO Chat att schemalägga ögonblicksbilder av månadsrapporter, ställa in varningar och e-postsammanfattningar av viktiga mätvärden.

Genom att använda Sturppy Plus kan företag effektivisera sin finansiella verksamhet, automatisera repetitiva uppgifter och få värdefulla insikter för att fatta datadrivna beslut. Plattformen stöder datasynkronisering i realtid, vilket möjliggör automatiska uppdateringar och säkerställer att informationen alltid är uppdaterad.

Sturppy Plus ger också användarna möjlighet att skapa anpassade instrumentpaneler, visualisera data och exportera finansiella rapporter eller hela modellen till kompatibla format som .CSV-filer för vidare analys i verktyg som Excel, Google Sheets eller Numbers.

Kostnad : De erbjuder 30 dagarsprov.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *