Texta

Texta är en AI-baserad plattform som kan hjälpa dig att skriva artiklar, marknadsföringskopior, och till och med generera idéer för blogginlägg. Plattformen erbjuder även möjligheten att skapa professionella dokument med hjälp av AI-skrivstöd.

Texta är en AI-bloggskrivare och idégenerator som erbjuder högkvalitativt och engagerande innehåll för din blogg. Med Texta kan du skapa optimerade blogginlägg, digitala annonskopior, e-handelskopior, försäljningskopior, sociala medier-innehåll, webbplatskopior, e-postmeddelanden och brev på bara några sekunder.

Genom att använda Texta.ai kan du förbättra din produktivitet och skapa engagerande och SEO-vänliga blogginlägg och artiklar snabbare än tidigare. Dessutom kan du dra nytta av deras verktyg och färdiga mallar för att övervinna skrivhinder och skapa övertygande, konverterande innehåll för din marknadsföring.

Genom att använda Texta kan du automatisera din kreativa process och integrera den med över 1000+ Zapier-integrationer för att öka din produktivitet.

Kostnad:

  • Texta.ai ger också ett 7-dagars gratis prov för deras AI-artikelgenerator.
  • Starter abonnemang kostar $25/Mån, 300 000 ord.
  • Pro Max abonnemang kostar $49/Mån, 600 000 ord.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *