TimeHero

TimeHero är en programvara för uppgiftshantering som skiljer sig från andra appar genom att inte bara spåra förfallodatum utan också automatiskt planera när arbete ska utföras baserat på tillgänglighet. Till skillnad från andra uppgiftsappar hjälper TimeHero användare att hantera och spåra sina uppgifter, samt automatiskt justera planer om händelser ändras, uppgifter slutförs i förtid eller prioriteringar skiftar.

Denna mjukvara syftar till att erbjuda en heltäckande lösning för hantering av dagliga uppgifter, projekt och återkommande arbete genom att ta hänsyn inte bara till deadlines utan också till schemaläggning av uppgifter.

Automatisk Planering Basera på Tillgänglighet: Till skillnad från många andra uppgiftsappar som fokuserar på förfallodatum, planerar TimeHero automatiskt när uppgifter ska utföras baserat på användarens tillgänglighet. Detta innebär att programmet inte bara påminner dig om när en uppgift är förfallen, utan också föreslår den bästa tiden för att utföra uppgiften.

Kostnad:

  • Basic: kostar $12 per användare per månad vid månatlig fakturering.
  • Pro: kostar $18 per användare per månad vid månatlig fakturering.
  • Premium: kostar 30 dollar per användare per månad vid månatlig fakturering.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *