TubeBuddy

TubeBuddy är en tilläggsfunktion för desktop som använder sig av avancerad AI-teknik för att hjälpa YouTube-kanaler att växa. Med hjälp av verktyg som optimerar innehåll, skapar kapitel och testar thumbnails, titlar och sökord, kan användarna öka antalet klick, visningar och prenumeranter.

TubeBuddy erbjuder en rad verktyg för att hjälpa YouTube-kanaler att växa. Genom att använda verktyg som optimerar innehåll, skapar kapitel och testar thumbnails, titlar och sökord kan användare öka antalet klick, visningar och prenumeranter på sin kanal.

Med Thumbnail Analyzer-verktyget kan användare testa olika thumbnails och ta reda på vilka som är mest benägna att generera klick.

A/B-testningsverktyget hjälper till att eliminera gissningar genom att jämföra olika versioner av thumbnails och titlar för att välja den mest effektiva. Keyword Explorer-verktyget hjälper användare att optimera sina videor och nå toppen av relevanta sökresultat.

Användare som är aktiva på TubeBuddy har sett en genomsnittlig ökning av 79% visningar och 32% prenumeranter sedan de började använda plattformen.

Kostnad : Pro abonnemnag kostar $7.5/Månad, legend abonnemnag kostar $32.99/Månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *