Vidnoz

Vidnoz AI är en ledande online AI-videogenerator som gör det möjligt för användare att enkelt och snabbt skapa videor med hjälp av mallar, avatarer och röst för olika scenarier. Med teknikens utveckling och AI som en alltmer central del i vår vardag, erbjuder Vidnoz AI en innovativ lösning som frigör kreativitet och utökar varumärkets kraft.

Vidnoz AI’s gränssnitt är användarvänligt och gör det enkelt för användare, även de utan tidigare redigeringskompetens, att skapa högkvalitativa videor med lätthet. Med ett bibliotek av över 300 videomallar och mer än 100 realistiska AI-röster kan man skapa professionella kvalitets AI-videor på bara en minut, Verktyget erbjuder även prenumerationstyper som Freemium och betalda som stödjer månatlig och årlig fakturering.

Vidnoz AI-funktioner

Vidnoz AI innehåller flera fördelaktiga AI-funktioner:

  • AI Talking Photo: Genom att använda lip sync AI-algoritmer kan Vidnoz AI få avatarer eller uppladdade bilder att ge en mänsklig talets effekt. Användarna kan anpassa rösten för att matcha den talande AI-avataren.
  • AI Text till Tal: Funktionen förvandlar effektivt och smidigt text till tal med AI-teknik. Det finns gott om språk och accenter att välja på, vilket möjliggör enkel skapande av röstinhåll som en prompt för videon. Dina tittare kan då förstå ditt videoinnehåll bättre.
  • AI Avatar: Vidnoz erbjuder också ett verktyg för AI-avatar-generator. Det finns över 200 förinställda avatarer för olika videoteman som är tillgängliga. Dessutom tillåter Vidnoz AI dig att ladda upp din egen bild som video-avatar. Baserat på din textbeskrivning kan den automatiskt generera realistiska avatarer med naturliga gester och röst.

Kostnad:

  • Gratis konto med :3 minuter per dag.
  • Starter konto-abonnemang för $29.99/Mån med : 15 min/månad, Inget vattenmärke och mycket mer.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *