Visualizee

Visualizee är en plattform som använder artificiell intelligens för att generera realistiska renderings av arkitektoniska koncept på bara några sekunder.

Genom att ladda upp sina designfiler och välja en fördefinierad stil eller skapa en egen kan användare snabbt få fram renderings av hög kvalitet. Plattformen gör det enkelt och snabbt att visualisera arkitektoniska idéer och sparar tid för arkitekter och designers.

  • Tidsbesparing: Genom att använda Visualizee.ai kan arkitekter och designers spara mycket tid jämfört med traditionella renderingsmetoder. Plattformen kan generera realistiska renderings på bara några sekunder, vilket eliminerar behovet av att vänta i timmar eller dagar på att en enskild rendering ska slutföras.
  • Ökad kreativitet: Genom att snabbt kunna visualisera sina arkitektoniska idéer kan användare experimentera och utforska olika designalternativ. Detta ökar kreativiteten och ger möjlighet att snabbt iterera och förbättra designkoncept.
  • Tillgänglighet: Visualizee.ai gör arkitektonisk visualisering tillgänglig för alla, oavsett teknisk kompetens. Plattformen är enkel att använda och kräver inte avancerade kunskaper inom rendering eller designprogramvara.
  • Realistiska resultat: Genom att använda artificiell intelligens kan Visualizee.ai generera renderings av hög kvalitet som ser realistiska ut. Detta hjälper till att kommunicera designidéer på ett mer övertygande sätt till klienter och intressenter.

Kostnad: Pay as you go

  • Sign up and get 10 free renders to experience the magic of Visualizee.ai without any commitment.
  • En gångskostnad på $5 med 60 renderingar.
  • Pro abonnemnag med 2000 renderingar/Alla funktioner för $79/Månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *