Voicemod Vmgram

Voicemod VMgram är en AI-drivande röstmodulator som utvecklats av Voicemod och är avsedd för användning i meddelandeappen Telegram. Denna innovativa app erbjuder flera huvudfunktioner som kan förbättra användarupplevelsen under röstsamtal och meddelandeinspelningar.

Med VMgram får användarna möjligheten att förvandla sina röster i realtid och addera en extra dimension av kreativitet till sina konversationer och meddelanden på Telegram, vilket gör det till en spännande tillskott till meddelandeappen.

Realtidsröstförändringar

VMgram möjliggör realtidsröstförändringar under röstsamtal och inspelningar, vilket innebär att användare kan byta röst dynamiskt med hjälp av AI. Detta öppnar upp möjligheter för kreativitet och underhållning genom att låta användare välja mellan olika röster, inklusive mänskliga röster, fantasifigurer, robotar och utomjordingar.

Ljudpanel

Utöver röstförändringar erbjuder VMgram även en ljudpanel med över 150 000 ljud, vilket gör det möjligt för användare att svara på meddelanden med ljudklipp. Denna funktion kan addera dimensioner av roligt och kreativitet till konversationer på Telegram.

Till att börja med är appen tillgänglig för Android-användare via Google Play Store, och en version för iOS förväntas släppas snart. Dessutom är det möjligt att använda VMgram på Windows och macOS-plattformar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *