VoicePing

VoicePing en AI-baserad översättningsapp som erbjuder realtidsöversättning för företagsmöten och internationella evenemang. Appen hjälper användarna att kommunicera på olika språk utan att behöva anlita dyra tolkar. Den erbjuder även live-undertexter under presentationer och kan användas både online och i personliga möten.

VoicePing är mer exakt än Google Translate och kan korrekt översätta tekniska ord inom olika branscher. Appen kan också integreras med andra plattformar som Zoom och Teams. VoicePing erbjuder också en virtuell arbetsplats för att underlätta kommunikation och hantering av globala team.

VoicePing kan användas för att översätta tal i realtid under en videokonferens. Appen erbjuder realtidsöversättning för företagsmöten och internationella evenemang, vilket innebär att användare kan kommunicera på olika språk utan att behöva anlita dyra tolkar.

VoicePing kan integreras med plattformar som Zoom och Teams, vilket gör det möjligt att använda översättningstjänsten under videokonferenser.

Desktop app för Mac, Windows och Linux.

Mobil app för IOS and Android.

Kostnad: Det finns en kostnadsfri plan tillgänglig för VoicePing.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *