Voilà

Voilà är en AI-assistent som är utformad för att öka produktiviteten. Med Voilà kan användare skapa professionellt innehåll, hantera sin inkorg, konvertera webbsidor till olika typer av innehåll, förbättra sitt skrivande, forska och få omedelbara svar på alla frågor.

Den fungerar på alla webbplatser och i alla språk och respekterar användarens integritet genom att inte spara deras innehåll och AI-konversationer på deras servrar.

Det kan hjälpa användare att skriva professionellt innehåll, inklusive blogginlägg, essäer och dokument inom olika områden som produktutveckling, UX, marknadsföring, ingenjörskap, försäljning, reklam och SEO. Dessutom kan Voilà hjälpa användare att förbättra sitt skrivande, rätta stavfel och grammatik, översätta text och sammanfatta eller extrahera viktig information från dokument.

  • Skrivassistent: Hjälper användaren att skriva försäljningsargument, blogginlägg, essäer och andra professionella dokument.
  • Forskningsverktyg: Ger tillgång till webben för att hitta relevant och tillförlitlig information för att fatta datastyrda beslut.
  • Webbåtkomst: Kan konvertera webbsidor till sammanfattningar och extrahera viktig information.
  • Förbättra skrivande: Hjälper till med stavning, grammatik, översättning och sammanfattning av text.
  • Webbläsartillägg till : Chrome, Edge, Firefox, Brave och safari.

Kostand: Premium abonnemang kostar $8/Månad, Ultimate abonnemang kostar $16/Månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *