Wiseone

Wiseone är en AI-drivna Chrome tillägg verktyg som är designat för att förbättra din läsupplevelse på nätet. Det är en webbläsar-tillägg som erbjuder en rad funktioner som hjälper användare att förstå komplexa begrepp, korsreferera trovärdiga källor, få enkla svar på svåra frågor, fördjupa sig i ämnen och sammanfatta webbsidor för effektiv läsning. Wiseone fungerar för närvarande med Google Chrome och Microsoft Edge och är gratis att använda medan det är i beta-test.

Wiseone är framtagen för alla som läser online – studenter, lärare, journalister, copywriters och den genomsnittlige läsaren. Det erbjuder en sömlös läsupplevelse med funktioner som förbättrar läsbarhet och förståelse.

Huvudfunktioner i Wiseone:

Focus: Funktionen ”Focus” hjälper dig att koncentrera dig på det du läser genom att förbättra förståelsen av komplexa koncept och svåra ord på alla webbsidor.

Cross-check: Med ”Cross-check” kan du enkelt hitta faktatrogna och pålitliga källor som rapporterar om samma ämne för att få en diversifierad förståelse av det du läser.

Ask Anything: ”Ask Anything” tillåter dig att förenkla komplicerad information till förståeliga svar på vilken webbsida du än läser eller på toppensökmotorer.

Explore: Verktyget ”Explore” erbjuder artiklar och videor från olika källor för att fördjupa din förståelse för ett ämne.

Summarize: ”Summarize” hjälper dig att läsa mer effektivt genom att tillhandahålla väsentlig information att komma ihåg, vilket sparar dig tid utan att förlora information.

Förutom dessa huvudfunktioner stöder Wiseone även PDF-läsning och flera språk, inklusive engelska, spanska, franska, portugisiska, tyska, italienska, kinesiska och japanska. Detta gör verktyget tillgängligt för en bredare användarbas.


För att installera Wiseone, kan du enkelt klicka på ”Lägg till i Chrome” knappen och sedan skapa ett konto. Du behöver inte ett separat ChatGPT/OpenAI-konto för att använda Wiseone.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *