Yarnit

Yarnit är en generativ AI-plattform som använder berättarteknik och AI-teknologi för att skapa personligt anpassat innehåll på ett snabbt och skalbart sätt.

Plattformen hjälper användare att skapa imponerande innehåll och kreativt material genom att erbjuda verktyg för idégenerering, skrivande, design, granskning och publicering.

Yarnit fokuserar på att skapa personligt anpassat innehåll som är i linje med varumärkets stil och preferenser, samtidigt som det erbjuder möjlighet att använda designmallar och AI-rekommenderade bilder, musik och ikoner.

Plattformen har designmallar och rekommenderar premiumbilder, musik och ikoner med hjälp av sin AI-teknologi. Det gör det enkelt att skapa visuellt tilltalande material som är i linje med varumärkets stil och preferenser.

Plattformen underlättar också sömlös samarbete mellan teammedlemmar och utnyttjar AI-teknologi för att lära sig från användaren och erbjuda rekommendationer för bilder, musik och ikoner som passar bäst för det genererade innehållet.

Kostnad: Gratis konto med begränsade funktioner, Professionals abonnemang kostar $20/Månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *