you

Youchat är en AI-driven sökmotor som erbjuder en personligt anpassad sökupplevelse. Användarna kan styra sina sökresultat genom att rösta upp, rösta ner eller blockera appar.

Gör det möjligt för användare att anpassa sin sökupplevelse med över 150 appar som Twitter, Medium och StackOverflow.

Plattformens flerdimensionella gränssnitt gör det också möjligt för användarna att hitta mer information på kortare tid samtidigt som deras integritet skyddas genom att den är fri från spårning och påträngande annonser.

Tjänsten har tre abonnemang: Free, YouPro och YouPro for Education. Free-planen erbjuder obegränsade AI-chatsökningar, 10 AI-bildgenerationer och 10 AI-skriftsgenerationer.

YouPro-planen kostar från 9,99 USD/månad och erbjuder obegränsade AI-chatsökningar, bildgenerationer och skrivgenerationer, personlig maskininlärning, tidig tillgång till API:er och nya modeller samt prioriterad drifttid för AI-chatten med de senaste generativa AI-modellerna för sökning, skrivning och design.

Planen YouPro for Education erbjuder samma funktioner som YouPro till ett utbildningspris för studenter, lärare och administratörer med en giltig e-postadress för skolan.

Användning: Webb, appar för IOS och Android, tillägg för de vanligaste webbläsarna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *