Faraday

Faraday är en chattapplikation som kan köras lokalt utan behov av konfiguration. Användaren kan installera applikationen på sin dator och börja chatta direkt utan att behöva någon kodningskunskap. Applikationen använder AI-modeller som lagras helt lokalt, vilket ger användaren full kontroll över sina data.

Faraday fungerar offline, vilket gör det möjligt att använda det även utan internetuppkoppling. All chattdata sparas på användarens dator och skickas aldrig till en fjärrserver. Användaren kan frivilligt välja att dela specifika chattar för att hjälpa till att förbättra modellerna, men det är aldrig ett krav.

Offline-funktionalitet

Med Faraday.dev kan du använda appen var som helst, även utan internetanslutning. Den är en desktop-app som fungerar offline och kräver ingen komplicerad konfiguration. Det innebär att du kan interagera med AI-karaktärer även när du inte har tillgång till internet.

Faraday.dev lagrar alla AI-modeller lokalt på din dator, vilket ger dig full kontroll över beteendet och dataintegriteten. Dina chattar sparas lokalt och du har möjlighet att dela specifika chattar för att bidra till förbättringen av modellerna.

Appen erbjuder enkel installation och inga kodningskunskaper krävs för att komma igång. Det finns även stöd för GPU-acceleration som ger en smidigare prestanda.

Community-driven Character Hub

Faraday.dev har en gemenskapsdriven Character Hub där användare kan dela, ladda ner och betygsätta karaktärer. Detta ger möjlighet att delta i realistiska konversationer med AI-karaktärer för olika ändamål, inklusive konversationsövningar, kreativt skrivande och utbildningsinteraktioner.

Rekommenderat minst 8 GB RAM.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *