BuildShip

BuildShip är en plattform som gör det möjligt att bygga applikationer med hjälp av lågkod (low-code) och en visuell bakänd-byggare. Plattformen drivs av AI och ger användarna möjlighet att ansluta förbyggda noder eller skapa egna. Dessutom erbjuder plattformen fristående serverlösa API:er som kan skalas upp obegränsat.

  • Lågkodsplattform: BuildShip är en lågkodsplattform som gör det möjligt att bygga applikationer utan att behöva skriva kod manuellt. Detta gör utvecklingen snabbare och enklare.
  • Visuell bakänd-byggare: Plattformen har en visuell bakänd-byggare som låter användarna ansluta förbyggda noder eller skapa egna. Detta underlättar skapandet av komplexa funktioner och integrationer.
  • Avancerade utvecklingsverktyg: BuildShip erbjuder avancerade utvecklingsverktyg som en kodredigerare med automatisk komplettering, en blixtsnabb debugger och en säker sandbox-miljö. Dessa verktyg hjälper till att effektivisera utvecklingsprocessen.
  • Omfattande referensmaterial: Plattformen tillhandahåller omfattande referensmaterial för JavaScript och TypeScript, vilket hjälper utvecklare att få stöd och vägledning under utvecklingen.

Kostnad: Gratis konto för test, Starter abonnemang kostar $25/Månad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *